Prometna nesreća u Čakovcu

Na raskrižju Južne obilaznice grada Čakovca i županijske ceste Čakovec - Savska Ves, 22. svibnja oko 15.45 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač motocikla registracijskih oznaka ČK 831-EV, rođen 1991. godine iz Preloga, ušao u raskrižje kada je na semaforu bilo upaljeno crveno svijetlo, zbog čega je udario u moped registracijskih oznaka ČK 170-DN s kojim je upravljao vozač rođen 1984. godine iz Mihovljana.

Foto: PU međimurska 

Na raskrižju Južne obilaznice grada Čakovca i županijske ceste Čakovec - Savska Ves, 22. svibnja oko 15.45 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač motocikla registracijskih oznaka ČK 831-EV, rođen 1991. godine iz Preloga, ušao u raskrižje kada je na semaforu bilo upaljeno crveno svijetlo, zbog čega je udario u moped registracijskih oznaka ČK 170-DN s kojim je upravljao vozač rođen 1984. godine iz Mihovljana. Nakon udara vozač motocikla se prevrnuo i pao na kolnik, dok je vozač mopeda odbačen na vjetrobransko staklo osobnog automobila bjelovarskih registracijskih oznaka, s kojim je bila zaustavljena vozačica rođena 1980. godine iz Belice.

Vozači motocikla i mopeda vozilom Hitne medicinske pomoći Čakovec prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec gdje su im utvrđene teške tjelesne ozljede pa su zadržani na liječenju.

Protiv vozača motocikla slijedi podnošenje kaznene prijave zbog počinjenja kaznenog djela "Izazivanje prometne nesreće".



Stranica