Teške krađu u Domašincu i nedaleko Gornjeg Kuršanca

U polju zvanom "Kuršanski lug", u blizini Gornjeg Kuršanca, u razdoblju od 18. do 20. svibnja, nepoznati počinitelj je preskočio žičanu ogradu visine 2 metra, te je podesnim predmetom nasilno otvorio spremište, vlasništvo ženske osobe rođene 1956. godine iz Varaždina, odakle je iz otuđio motornu kosilicu.  

Foto: Ilustracija 

U polju zvanom "Kuršanski lug", u blizini Gornjeg Kuršanca, u razdoblju od 18. do 20. svibnja, nepoznati počinitelj je preskočio žičanu ogradu visine 2 metra, te je podesnim predmetom nasilno otvorio spremište, vlasništvo ženske osobe rođene 1956. godine iz Varaždina, odakle je iz otuđio motornu kosilicu. Materijalna šteta procjenjuje se na 1 000 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.

U Domašincu, u Ulici Augusta Cesarca, 19. svibnja oko 23.50 sati, nepoznati počinitelj je podesnim predmetom otvorio vrata na podrumskim prostorijama kuće, vlasništvo muškaraca rođenog 1957. godine, ali se zatim u unutrašnjosti uključio protuprovalni alarm pa je počinitelj odustao od dovršenja kaznenog djela. Materijalna šteta utvrditi će se naknadno, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.



Stranica