Čakovec - provala u osobno vozilo

U Čakovcu, u Ulici Zinke Kunc, 30./31. svibnja od 22.30 do 6.20 sati, nepoznati počinitelj je provalio u osobno vozilo čakovečkih registracijskih oznaka, vlasništvo ženske osobe rođene 1989. godine iz Novog Sela na Dravi. Počinitelj je provlačenjem ruke kroz djelomično otvoren prozor otvorio vrata vozila pa je u unutrašnjosti ispreturao stvari i otuđio torbu s medicinskim materijalom (škare, pincete, igle, šprice i infuziju).

Foto: Ilustracija 

U Čakovcu, u Ulici Zinke Kunc, 30./31. svibnja od 22.30 do 6.20 sati, nepoznati počinitelj je provalio u osobno vozilo čakovečkih registracijskih oznaka, vlasništvo ženske osobe rođene 1989. godine iz Novog Sela na Dravi. Počinitelj je provlačenjem ruke kroz djelomično otvoren prozor otvorio vrata vozila pa je u  unutrašnjosti ispreturao stvari i otuđio torbu s medicinskim materijalom (škare, pincete, igle, šprice i infuziju). U blizini vozila pronađena je otuđena torba iz koje nije ništa nedostajalo.

Materijalna šteta procijeniti će se naknadno, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu Čakovec.



Stranica