Prometna nesreća u Ivanovcu

U Ivanovcu, na raskrižju ulica Vladimira Nazora i Josipa Broza, 14. lipnja u 5.45 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozačica osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka iz Ivanovca, ušla u raskrižje, a da nije propustila sva vozila koja se kreću cestom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska. Zbog toga je u prednji desni bočni dio njezina vozila udario prednjim lijevim dijelom osobni automobil također čakovečkih registracijskih oznaka kojim je upravljala vozačica iz Cirkovljana.

Foto: PU međimurska 

U Ivanovcu, na raskrižju ulica Vladimira Nazora i Josipa Broza, 14. lipnja u 5.45 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozačica osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka iz Ivanovca, ušla u raskrižje, a da nije propustila sva vozila koja se kreću cestom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska. Zbog toga je u prednji desni bočni dio njezina vozila udario prednjim lijevim dijelom osobni automobil također čakovečkih registracijskih oznaka kojim je upravljala vozačica iz Cirkovljana.

 

Vozačica iz Cirkovljana je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec gdje su joj okvalificirane teške tjelesne ozljede, ali je nakon ukazane liječničke pomoći puštena kući.

Vozačica iz Ivanovca također je naknadno u Županijskoj bolnici Čakovec zatražila liječničku pomoć, gdje su joj utvrđene lake tjelesne ozljede, pa je puštena kući.

Protiv vozačice iz Ivanovca slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica