Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

U Čakovcu, na raskrižju ulica Lj. Gaja i L. Ružičke, 17. lipnja oko 13.40 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj se vozač bicikla rođen 1988. godine iz Belice, sa nogostupa uključivao u promet preko obilježenog pješačkog prijelaza a da nije propustio sva vozila koja se kreću cestom na koju se uključuje.

Foto: Ilustracija 

U Čakovcu, na raskrižju ulica Lj. Gaja i L. Ružičke, 17. lipnja oko 13.40 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj se vozač bicikla rođen 1988. godine iz Belice, sa nogostupa uključivao u promet preko obilježenog pješačkog prijelaza a da nije propustio sva vozila koja se kreću cestom na koju se uključuje. Zbog toga je prednjim kotačem i desnim bočnim dijelom bicikla udario u osobni automobil čakovečkih registracijskih vozila s kojim je upravljala vozačica rođena 1964. godine iz Savske Vesi.

Uslijed udara vozač bicikla se prevrnuo i pao na kolnik, pa je privatnim vozilom prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede zbog kojih je zadržan na liječenju.

O prometnoj nesreći slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U Čakovcu, na raskrižju Zrinsko Frankopanske ulice, Neumanove ulice i Carinskog odvojka, 18. lipnja u 9.50 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka rođen 1988. godine iz Strahoninca, pretjecao kolonu vozila a da brzinu kretanja nije prilagodio osobinama ceste (raskrižje) i gustoći prometa. Dolaskom u raskrižje nije mogao pravovremeno i sigurno smanjiti brzinu kretanja i po potrebi zaustaviti vozilo, te je nastavio vožnju ravno. U izbjegavanju udara u vozilo ispred, koje se prestrojilo na lijevu prometnu traku, u kočenju je sišao na središnju travnatu površinu koja razdvaja kolničke trake i vozilom udario u metalni rasvjetni stup i prometni znak.

Vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su mu okvalificirane teške tjelesne ozljede zbog kojih je zadržan na liječenju.

O prometnoj nesreći slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U Čakovcu, na raskrižju odvojka kolničke trake Zrinsko Frankopanske ulice i pristupne ceste parkiralištu u ulici T. Masaryka, 18. lipnja u 11.50 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka rođen 1956. godine iz Čakovca, ušao u raskrižje a da nije propustio sva vozila koja se kreću cestom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska. Zbog toga je prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio mopeda čakovečkih registracijskih oznaka s kojim je upravljao vozač rođen 1961. godine iz Dunjkovca. Nakon udara moped se prevrnuo i vozač je pao na kolnik, te je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec gdje su mu okvalificirane teške tjelesne ozljede zbog kojih je zadržan na liječenju.

Protiv vozača iz Čakovca slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica