Oporovec - stradali biciklisti

U Oporovcu, u blizini kućnog broja 53 na raskrižju lokalne ceste i ulice u naselju, 21. srpnja oko 13.50 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila čakovečkih reg. oznaka vlasništvo javnog poduzeća iz Čakovca, muškarac rođ. 1976. godine iz Štefanca oduzeo prednost prolaska dvojici maloljetnih biciklista iz Oporovca.  

Foto: PU međimurska 

U Oporovcu, u blizini kućnog broja 53 na raskrižju lokalne ceste i ulice u naselju, 21. srpnja oko 13.50 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila čakovečkih reg. oznaka vlasništvo javnog poduzeća iz Čakovca, muškarac rođ. 1976. godine iz Štefanca oduzeo prednost prolaska  dvojici maloljetnih biciklista iz Oporovca. Uslijed udara automobila u bicikliste isti su pali na kolnik, a nakon prometne nesreće obojica u prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec gdje su jednom maloljetnom biciklisti okvalificirane teške tjelesne ozljede, a drugom lake tjelesne ozljede. Obojica su zadržani na liječenju.

 

Obojica biciklista u vrijeme nezgode nisu nosili zaštitne kacige i u prometu su se kretali bez pratnje osobe koja je navršila 16 godina. Pregledom osobnog automobila u Stanici za tehnički pregled utvrđeno je da je osobni automobil bio ispravan.

Protiv vozača osobnog automobil slijedi podnošenje kaznene prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica