Krađe novca i nakita

U Totovcu, u Ulici Marka Kovača, 1. rujna od 7.30 do 8 sati, nepoznati počinitelj je iskoristio je nepažnju vlasnika kuće, te ušao u otključanu kuću odakle je otuđio domaći novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuću kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu. 

Foto: Ilustracija

U Totovcu, u Ulici Marka Kovača, 1. rujna od 7.30 do 8 sati, nepoznati počinitelj je iskoristio je nepažnju vlasnika kuće, te ušao u otključanu kuću odakle je otuđio domaći novac.   Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuću kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U Čakovcu, u Ulici Nikole Tesle, 1. rujna od 14.20 do 16.45 sati, nepoznati počinitelj je iskoristio nepažnju ukućana te je iz unutrašnjosti otuđio zlatni nakit i domaći novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuću kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica