Pohvale građana


Zahvala Doma za odrasle osobe Kotoriba

Poštovani, povodom odlaska korisnice iz Doma za odrasle osobe Kotoriba i napuštanja mjesta boravišta bez dogovora s ustanovom, Policijska postaja Prelog svojom je brzom reakcijom, uloženim trudom, redovitim kontaktima i suradnjom s Domom za odrasle osobe Kotoriba, doprinijela brzom i sigurnom pronalasku korisnice.

Ovim putem Vam se zahvaljujemo na suradnji i angažiranosti.
 
S poštovanjem,
 
Dom za odrasle osobe Kotoriba

-----------------------------------------------------------------------------------------

Zahvala upućena policijskim službenicama granične policije PP Mursko Središće

Poštovani, s obzirom na trenutnu situaciju u kojoj se nalazimo u svezi COVIDA i naših prelaska preko graničnih prijelaza posebno želim pohvaliti djelatnike pograničnog prijelaza Mursko Središća koji su unazad neko vrijeme na sve naše upit bili uvijek dostupni, ljubazni i riješili sva pitanja koja mi nismo mogli razriješiti.
Takvim djelatnicima možete biti ponosni i doprinijeti ugled Vaše policijske postaje.

HVALA SVIMA

Uz naše poštovanje, obitelj Jambrović Darka i Silvije


--------------------------------------------------------------------------------------------

Z A H V A L N I C A Policijskoj upravi međimurskoj

Ovim putem, kao majka polaznika Dječjeg vrtića „Suncokret“, Strahoninec, skupina „Medeki“, želim se od srca zahvaliti PU međimurskoj na uloženom trudu i organizaciji obilježavanja Dana ružičastih majica, koji se dana 24. veljače 2021. godine obilježio u njegovom dječjem vrtiću.
Moj sin je bio prepun dojmova. Cijeli dan je pričao kako je u vrtić došla policija s velikim kombijem te kako su dobili balone i privjesak „STOP NASILJU“. Svi zajedno su pjevali i uživali. Morao je svoj doživljaj podijeliti s tatom, sestrom, bakama i djedovima. On je bio pod tolikim dojmom da cijeli dan nije skidao lančić „STOP NASILJU“ koji su izradile tete u vrtiću, a na kraju dana je sa svojim privjeskom i lančićem išao i spavati. Bio je jako uzbuđen i vidjelo se na njemu da ga je dolazak policije obradovao i usrećio. Nadam se da će i poruke koje su naučene tog dana ostati usađene u svakom djetetu kako bi se čim manje morali susretati s problematikom vršnjačkog nasilja.
Srdačno,
N. B.-Š.       

--------------------------------------------------------------------------------------------

Pohvala policijskim službenicima graničnog prijelaza Mursko Središće

Poštovani,
s obzirom na iskazanu susretljivost službenika graničnog prijelaza Mursko Središće, imam potrebu javno pohvaliti sve djelatnike. 
Svojom susretljivošću, znanjem i s povjerenjem pomogli su mi pronaći način  kako efikasno dogovoriti naplatu štete za moj, oštećeni automobil, koji je oštetio državljanin susjedne Slovenije. 
Molim da ih i vi pohvalite!
Nisu mi samo naši djelatnici granične policije izašli u susret, već i jedan djelatnik sa slovenske strane. 
Ponosna sam što imamo takve djelatnike i djelatnice.
Samo tako naprijed!
Srdačno,
M. M.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Zahvala policijskim službenicima Policijske postaje Čakovec

Štovani čuvari naše sigurnosti!
Želim Vam zahvaliti na pomoći koju ste mi pružili 27.10.2020. godine, a posebno na brzini kojom ste djelovali. Naime, dvojica kradljivaca su mi ukrali novčarku sa svim dokumentima i novcem i Plodinama. Analizirajući događaj utvrđujem da je riječ o uigranoj ekipi "dvojcu" (jedan pita ,drugi operira!). Djelatnici policije su vrlo brzo stigli i odmah učinili sve potrebno, s ciljem pronalaska kradljivaca. Ja sam dobila sve upute od strane policijskih službenika kako spriječiti korištenje moje novčarke i svega  vrijednoga u njoj.
Sutradan ujutro, od strane poštenog nalaznika  g. Josipa, mi je vraćena novčarka (bez gotovog novca i jedne bankovne kartice, ali sa, za mene, važnim dokumentima).
Želim zahvaliti vašim djelatnicima g. Martinu J. i g. Mateju H., kao i njihovom rukovoditelju na profesionalnom postupanju 
Hvala Vam!
V. J.

------------------------------------------------------------------------------------------

Pohvala i zahvala policijskim službenicima Policijske postaje Čakovec

Poštovani,
koristim ovu priliku da iskažem zahvalnost i poštovanje dvojici policijskih službenika na postupanju.
Naime, u subotu 30.05.2020. godine u 15,20 sati uputila sam poziv pomoći na broj 192 radi otuđenja sportske opreme (tenisice adidas).  Isto se dogodilo u vrijeme održavanja košarkaškog turnira u sklopu projekta „Plazma Sportske igre mladih 2020.“ na Trgu Republike u Čakovcu.
Dvojica policijskih službenika stigli su vrlo brzo, a postupanje je bilo izuzetno korektno i profesionalno.
Veliko hvala i sretno u daljnjem radu!
L. Z.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Pohvala i zahvala policijskim službenicima Policijske postaje Čakovec

Željela bi pohvaliti čakovečku policiju i vrlo susretljive i ljubazne policajce. Naime, ukraden mi je bicikl iz podzemne garaže u Čakovcu prije nekog vremena, bicikl je pronađen i danas (16. srpnja 2019.) mi je predan. Sa mnom je bila i moja djevojčica koja je od policajca dobila na poklon slikovnicu i svjetiljku, nije puno, ali malom djetetu je to doživljaj dobiti od policajca, svaka čast na trudu i ljubaznosti!!!
Tatjana H.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Svoju pohvalu i zahvalu policijskim službenicima i dr. djelatnicima Policijske uprave međimurske  možete uputiti na e-mail adresu: medjimurska@policija.hr

Kako se žaliti na rad službenika pročitajte ovdje .