Sveti Juraj u Trnju - u prometnoj nesreći teško ozlijeđena 50-godišnja biciklistica

Ozlijeđena biciklistica naknadno je zatražila liječničku pomoć u Županijskoj bolnici u Čakovcu, gdje je utvrđeno da je u prometnoj nesreći teško ozlijeđena te je zadržana na liječenju

Foto: Ilustracija

U petak, 19. lipnja 2020. godine nešto poslije 8 sati u Svetom Juraju u Trnju, nedaleko mjesnog groblja dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena  50-godišnja biciklistica.

Vozačica osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka, rođena 1948. godine, prilikom skretanja na šljunčani put presijecala je biciklističko-pješačku stazu te pritom nije propustila 50-godišnju biciklisticu koja se kretala stazom u istom smjeru. Zbog opisane situacije 72-godišnja vozačica prednjim dijelom Renault Clija udarila je u prednji dio bicikla te je pritom došlo do pada biciklistice na šljunčanu i travnatu površinu.

Ozlijeđena biciklistica naknadno je zatražila liječničku pomoć u Županijskoj bolnici u Čakovcu, gdje je utvrđeno da je u prometnoj nesreći teško ozlijeđena te je zadržana na liječenju.

Protiv 72-godišnje vozačice osobnog automobila zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon