Mališani vrtićkih skupina Pužići, Točkice i Delfini posjetili PU međimursku

U posjet Policijskoj upravi međimurskoj došlo je 20-tak mališana Dječjeg vrtića „Cipelica“ iz Čakovca, Područni odjel  „Vjeverica“

Foto: PU međimurska

U srijedu, 29. prosinca 2021. godine Policijsku upravu međimursku posjetilo je 20-tak mališana Dječjeg vrtića „Cipelica“ iz Čakovca, Područni odjel  „Vjeverica“, skupine Pužići, Točkice i Delfini u pratnji odgojiteljica Anje i Marijane.

Mladim gostima dobrodošlicu je zaželjela policijska službenica za Odnose s javnošću Ureda načelnika Policijske uprave, Danijela Turk te ih povela u šetnju prostorijama zgrade Policijske uprave. U šalter sali Policijske uprave službenica Odjela za upravne poslove upoznala ih je sa svrhom i izgledom osobnih dokumenata; osobnom iskaznicom, putovnicom i vozačkom dozvolom. U sportskoj dvorani doznali su na koji način policijski službenici održavaju dobru fizičku kondiciju, gdje su imali priliku i nakratko se poigrati u čemu su sudjelovale i odgojiteljice. U dvorištu Policijske uprave, policijski službenici prometne i interventne policije pripremili su i prezentirali raznu opremu, pomagala i motocikl, koje koriste u svom svakodnevnom radu te su na zanimljiv način opisali kako izgleda njihov radni dan. Djeca su najviše bila oduševljena fotografiranjem na službenom motociklu te s opremom interventne policije.

Posjet je zaključen druženjem uz razgovor o dojmovima, gdje su im podijeljeni prigodni pokloni Policijske uprave međimurske (privjesci medvjedići).

Oduševljena ovim posjetom djeca su prihvatila poziv policijskih službenika da ponovno dođu u posjet Policijskoj upravi međimurskoj.
 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica