Zbog ponavljanja prometnih prekršaja od 29-godišnjakinje oduzet VW Golf

Pošto je 29-godišnjakinja povratnica u počinjenju prometnog prekršaja upravljanja automobilom bez položenog vozačkog ispita, uhićena je i uz optužni prijedlog dovedena na Općinski sud Čakovec

Foto: Ilustracija

U srijedu, 15. lipnja 2022. godine u 16:20 sati u Čakovcu, prilikom nadzora cestovnog prometa u Ulici Franje Punčeca, policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec zaustavili su VW Golf, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je upravljala 29-godišnja vozačica.

Provedenim nadzorom utvrđeno je kako je vozačica upravljala osobnim automobilom bez položenog vozačkog ispita. Pošto se radi o povratniku u počinjenju opisanog prometnog prekršaja, 29-godišnja vozačica je uhićena te je od nje privremeno je oduzet VW Golf i vučnom službom prevezen u dvorište Policijske uprave međimurske.

Uz optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa 29-godišnjakinja je dovedena na Općinski sud Čakovec (Prekršajni odjel). Nakon saslušanja sutkinja je okrivljenoj odredila zadržavanje te je sprovedena u varaždinski zatvor.

Pisane vijesti | Promet i vozila