Recidivist u počinjenju prometnih prekršaja završio u zatvoru te mu je oduzet automobil

Uz optužni prijedlog okrivljeni 27-godišnjak (višestruki počinitelj prometnih prekršaja) zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, doveden je na Općinski sud u Čakovcu

Foto: Ilustracija

Jučer, 11. kolovoza 2022. godine u 10 sati u Trnovcu, prilikom nadzora cestovnog prometa policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec zaustavili su osobni automobil, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 27-godišnjak s područja općine Nedelišće.

Provjerom vozača utvrđeno je kako je upravljao bez položenog ispita te u vrijeme kada mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije. Ujedno, 27-godišnjaku donijeto je rješenje da ne može podnijeti zahtjev za izdavanje vozačke dozvole na rok od dvije godine.

Vozač je uhićen te mu je privremeno oduzet automobil kojim je počinio opisane prekršaje. Oduzeti automobil vučnom službom prevezen u dvorište Policijske uprave međimurske.
 
Uz optužni prijedlog okrivljeni 27-godišnjak (višestruki počinitelj najtežih prometnih prekršaja) zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, doveden je na Općinski sud u Čakovcu. Nakon saslušanja dežurna sutkinja odredila mu je zadržavanje do 15 dana.

Pisane vijesti | Promet i vozila