U prometnoj nesreći kod Oporovca teško ozlijeđen 79-godišnji vozač

Vozač se vozilom nije kretao sredinom obilježene prometne trake te je na ravnom dijelu ceste sišao izvan kolnika na travnatu površinu, gdje je u nastavku kretanja prednjim dijelom udario u drvo

Foto: Ilustracija

Jučer, 5. rujna 2022. godine oko 8 sati na kolniku lokalne ceste nedaleko Oporovca (prometnica uz drenažni jarak jezera HE Dubrava), dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen vozač kombija. 

Upravljajući Peugeot Bipperom, čakovečkih registarskih oznaka, 79-godišnji vozač nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je na ravnom dijelu ceste vozilom sišao izvan kolnika na travnatu površinu, gdje je u nastavku kretanja prednjim dijelom udario u drvo.
           
Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđeni vozač prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno da je u nesreću zadobio teške ozljede opasne po život.
           
Očevidom je utvrđeno kako vozač u trenutku prometne nesreće nije bio vezan sigurnosnim pojasom.
           
O prometnoj nesreći obaviješteno je nadležno državno odvjetništvo.

DOPUNA INFORMACIJE ZA OPISANU PROMETNU NESREĆU
 
U nedjelju, 11. rujna 2022. godine u 10:05 sati Operativno-komunikacijski centar policije Policijske uprave međimurske zaprimio je telefonsku dojavu dežurnog liječnika KBC Dubrava (Zagreb) da je u subotu, 10. rujna u večernjim satima preminuo 79-godišnji vozač.

Priopćenja | Promet i vozila