U Sitnicama počinjeno razbojništvo nad 26-godišnjakinjom

Brzom je reakcijom policijskih službenika Policijske postaje Mursko Središće pronađen 18-godišnji napadač te je uhićen i priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje

Foto: Ilustracija

Jučer, 16. ožujka oko 16:30 sati u Murskom Središću, ulici Sitnice, u obiteljsku kuću u kojoj trenutno boravi 26-godišnjakinja, ušao je 18-godišnji mladić te joj ponudio na prodaju tenisice. Pošto je u tom trenutku 26-godišnjakinja u jednoj ruci držala malodobno dijete, a u drugoj novčanik, 18-godišnjak ju je nekoliko puta rukama udario po glavi te joj iz novčanika ukrao nekoliko stotina eura, a potom pobjegao iz kuće. U opisanom događaju oštećena 26-godišnjakinja lakše je ozlijeđena.

Brzom je reakcijom policijskih službenika Policijske postaje Mursko Središće pronađen 18-godišnji napadač te je uhićen i priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je počinio kazneno djelo razbojništava. Protiv osumnjičenika podnijet će se kaznen prijava nadležnom državnom odvjetništvu te će se predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

 

Priopćenja | Kaznena djela i zakon