Prometna nesreća na Južnoj zaobilaznici u Čakovcu

Na raskrižju Južne obilaznice, ulice Pavleka Miškine i pristupne ceste Zagrebačkoj ulici u Čakovcu, 23. srpnja oko 11.50 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozačica osobnog automobila registarske oznake ČK 700-BS rođena 1944. godine iz Mihovljana, krećući se kolnikom Južne obilaznice, dolaskom do semaforiziranog raskrižja na kojem je bilo upaljeno crveno svjetlo, ušla u raskrižje zadržavajući smjer kretanja, zbog čega je prednjim dijelom automobila udarila u desni bočni dio osobnog automobila registarske oznake ČK 792-AC, vlasništvo Općine Strahoninec, s kojim je kolnikom pristupne ceste Zagrebačke ulice upravljao vozač rođen 1976. godine iz Strahoninca.

Na raskrižju Južne obilaznice, ulice Pavleka Miškine i pristupne ceste Zagrebačkoj ulici u Čakovcu, 23. srpnja oko 11.50 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozačica osobnog automobila registarske oznake ČK 700-BS rođena 1944. godine iz Mihovljana, krećući se kolnikom Južne obilaznice, dolaskom do semaforiziranog raskrižja na kojem je bilo upaljeno crveno svjetlo, ušla u raskrižje zadržavajući smjer kretanja, zbog čega je prednjim dijelom automobila udarila u desni bočni dio osobnog automobila registarske oznake ČK 792-AC, vlasništvo Općine Strahoninec, s kojim je kolnikom pristupne ceste Zagrebačke ulice upravljao vozač rođen 1976. godine iz Strahoninca.
Vozilom hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni su vozač rođen 1976. godine i putnica iz automobila registarske oznake ČK 700-BS rođena 1932. godine iz Čakovca, gdje je liječničkim pregledom kod putnice utvrđena teška tjelesna ozljeda te je zadržana na liječenju, dok su kod vozača utvrđene lake tjelesne ozljede te je nakon pružene liječničke pomoći pušten kući.
Slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.


Stranica