Otvorena Policijska ispostava u Kotoribi

U petak 24. srpnja u 11 sati u Kotoribi je izvršena svečana primopredaja prostorija Policijske ispostave Kotoriba. Svečanosti su nazočili načelnik Općine Kotoriba Ljubomir Grgec sa suradnicima i načelnik Policijske uprave međimurske Ivan Sokač sa suradnicima.

U petak 24. srpnja u 11 sati u Kotoribi je izvršena svečana primopredaja prostorija Policijske ispostave Kotoriba. Svečanosti su nazočili načelnik Općine Kotoriba Ljubomir Grgec sa suradnicima i načelnik Policijske uprave međimurske Ivan Sokač sa suradnicima. Prostorije ispostave uređene su na trošak Općine Kotoriba, a namještaj je dala Osnovna škola Kotoriba. Prilikom otvaranja istaknuto je da će otvaranje policijske ispostave pridonijeti još većoj sigurnosti mještana u tom kraju.
Policijska ispostava Kotoriba je u nadležnosti Policijske postaje Prelog i imati će povremeni karakter, što znači da će raditi ponedjeljkom, utorkom i subotom od 8 do 12 sati te četvrtkom i petkom od 14 do 18 sati. U navedeno vrijeme policijski službenici će obavljati službu u ispostavi, odnosno biti će dostupni posredstvom mobilne veze 099 2177 837.


Stranica