Teške krađe u Orehovici i Mihovljanu

U Dravskoj ulici u Orehovici tijekom noći 17./18. kolovoza nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz vozila reg.oznake ČK 139-DK vlasništvo muške osobe rođ. 1972. godine iz Orehovice.

U Dravskoj ulici u Orehovici tijekom noći 17./18. kolovoza nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz vozila reg.oznake ČK 139-DK vlasništvo muške osobe rođ. 1972. godine iz Orehovice. Tešku krađu izvršio je na način da je  uporabom podesnog alata nasilno otvorio poklopac motora te demontirao i otuđio akumulator. Materijalna šteta cijeni se na oko 700 kuna.
Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava nadležnom ODO-u u Čakovcu. 

U Prvomajskoj ulici u Mihovljanu tijekom noći 17./18. kolovoza nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz ugostiteljskog objekta "Metaxa", vlasništvo obrta sa sjedištem u Čakovcu. Tešku krađu izvršio je na način da je uporabom podesnog alata nasilno otvorio prozor spremišta ugostiteljskog objekta, te ušao u unutrašnjost odakle je otuđio veću količinu raznih cigareta i kave, a iz juke-boxa za sada neutvrđenu količinu kovanica. Materijalna šteta cijeni se na oko osam tisuća kuna.
Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava nadležnom ODO-u u Čakovcu. 
 


Stranica