Oduzimanje tuđe pokretne stvari

U Novoj ulici u Kotoribi tijekom noći 17./18. kolovoza nepoznati počinitelj izvršio je kazneno djelo "Oduzimanje tuđe pokretne stvari" na način da je ušao u nezaključano i neregistrirano osobno vozilo marke "Zastava Yugo 45" vlasništvo ženske osobe rođ. 1949. godine iz Kotoribe, a koje je bilo parkirano u dvorištu sa ključem u kontakt bravi, isto stavio u pogon i odvezao se.

U Novoj ulici u Kotoribi tijekom noći 17./18. kolovoza nepoznati počinitelj izvršio je kazneno djelo "Oduzimanje tuđe pokretne stvari" na način da je ušao u nezaključano i neregistrirano osobno vozilo marke "Zastava Yugo 45" vlasništvo ženske osobe rođ. 1949. godine iz Kotoribe, a koje je bilo parkirano u dvorištu sa ključem u kontakt bravi, isto stavio u pogon i odvezao se. Poduzetim policijskim izvidima i pretragom šire okolice mjesta događaja otuđeno vozilo pronađeno je neoštećeno u visokoj travi pokraj makadamskog puta u produžetku ulice Vinka Žganca u Kotoribi. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom ODO-u u Čakovcu.

U ulici Tina Ujevića u Prelogu 15. kolovoza oko 05,30 sati nepoznati počinitelj pokušao je otuđiti osobno vozilo marke "BMW" reg. oznake ČK 374-CC vlasništvo muške osobe rođ. 1961. godine iz Preloga. Kazneno djelo pokušao je izvršiti na način da je navedeno nezaključano osobno vozilo, koje je bilo parkirano ispred kuće, izgurao na kolnik, nakon čega je pokidao žice ispod upravljača, te ga pokušao staviti u pogon. U dovršenju kaznenog djela spriječen je nailaskom susjeda, te se udaljio u nepoznatom pravcu.
Poduzetim policijskim izvidima i provedenom kriminalističkom obradom utvrđeno je da je navedeno kazneno djelo počinila muška osoba rođ. 1990. godine iz Preloga protiv koje slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom ODO-u za mladež u Čakovcu.


Stranica