Krađa u Šenkovcu

U ulici Maršala Tita u Šenkovcu, u subotu 22. kolovoza u vremenu od 09 do 09.30, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz kuće vlasništvo ženske osobe rođene 1934. godine sa rečene adrese.

Foto: Ilustracija PU međimurska
U ulici Maršala Tita u Šenkovcu, u subotu 22. kolovoza u vremenu od 9 do 9.30, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz kuće vlasništvo ženske osobe rođene 1934. godine sa rečene adrese.
Počinitelj je iskoristio kraću odsutnost oštećene te je uskakanjem kroz otvoreni prozor na visini od 150 cm od tla ušao u unutrašnjost kuće, gdje je u prizemlju u spavaćoj sobi iz novčanika otuđio 280 kuna u raznim apoenima te iz ormara zlatni medaljon i ženski zlatni prsten. Nakon toga popeo se na kat kuće gdje je iz spavaće sobe iz ormara otuđio dvije zlatne pločice, tri zlatne narukvice, dva ženska prstena i jedan zlatni lančić.
Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko osam tisuća kuna.
Dovršenom kriminalističkom obradom utvrđeno je da su narečeno kazneno djelo na opisani način počinile muške osobe rođene 1986., 1984. i 1966. godine, svi iz Murskog Središća, Sitnice, te protiv istih slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.
 


Stranica