Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Na biciklističkoj stazi južne zaobilaznice grada Čakovca, jučer 25. kolovoza oko 19.15, vozač bicikla rođen 1979. godine iz Savske Vesi upravljao je na način kojim se ometaju drugi sudionici u prometu (nije pratio prometnu situaciju ispred sebe), zbog čega je prednjim dijelom bicikla udario u pješakinju rođenu 1970. godine iz Ivanovca,

Foto: Ilustracija PU međimurska
Na biciklističkoj stazi južne zaobilaznice grada Čakovca, jučer 25. kolovoza oko 19.15, vozač bicikla rođen 1979. godine iz Savske Vesi upravljao je na način kojim se ometaju drugi sudionici u prometu (nije pratio prometnu situaciju ispred sebe), zbog čega je prednjim dijelom bicikla udario u pješakinju rođenu 1970. godine iz Ivanovca, koja se kretala biciklističkom stazom u istom smjeru usporedno sa pješakinjom rođenom 1992. godine iz Ivanovca.
Uslijed udara došlo je do prevrtanja bicikla te pada vozača i pješakinje na biciklističku stazu.
Rečeni su vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je kod vozača bicikla utvrđena teška tjelesna ozljeda a kod pješakinje rođene 1970. godine laka tjelesna ozljeda. Nakon liječničke obrade isti su pušteni kući.
Slijedi posebno izvješće.


Stranica