Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u Čakovcu i Dunjkovcu

Na raskrižju ulica Dr. Ante Starčevića i Augusta Cesarca, u Čakovcu, 10. rujna oko 16.45 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila registarske oznake ČK 835-EM, rođen 1976. godine iz Čakovca, krećući se kolnikom ulice Augusta Cesarca te dolaskom do raskrižja sa ulicom Dr. Ante Starčevića, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, sa automobilom ušao u raskrižje skrećući u lijevo, kojom prilikom je oduzeo prednost prolaska motociklu registarske oznake ČK 704-DP s kojim je kolnikom ulice Dr. Ante Starčevića upravljao vozač rođen 1981. godine iz Štrukovca, poradi čega je u kočenju došlo do udara prednjim dijelom motocikla u lijevi bočni dio osobnog automobila.

Foto: PU međimurska
Na raskrižju ulica Dr. Ante Starčevića i Augusta Cesarca, u Čakovcu, 10. rujna oko 16.45 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila registarske oznake ČK 835-EM, rođen 1976. godine iz Čakovca, krećući se kolnikom ulice Augusta Cesarca te dolaskom do raskrižja sa ulicom Dr. Ante Starčevića, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, sa automobilom ušao u raskrižje skrećući u lijevo, kojom prilikom je oduzeo prednost prolaska motociklu registarske oznake ČK 704-DP s kojim je kolnikom ulice Dr. Ante Starčevića upravljao vozač rođen 1981. godine iz Štrukovca, poradi čega je u kočenju došlo do udara prednjim dijelom motocikla u lijevi bočni dio osobnog automobila. Uslijed udara došlo je do prevrtanja motocikla i pada vozača na kolnik.
Vozilom hitne medicinske pomoći vozač motocikla prevežen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede zbog čega je zadržan na liječenju.
Liječničku pomoć u Županijskoj bolnici Čakovec naknadno je zatražio i vozač automobila, te je tom prilikom utvrđeno da je zadobio laku tjelesnu ozljedu a nakon liječničke obrade pušten je kući.
Protiv vozača automobila slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.

Na kolniku županijske ceste između naselja Slakovec i Dunjkovec, 10. rujna oko 11.30 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je muška osoba rođena 1963. godine iz Okruglog Vrha, pod utjecajem alkohola u količini od 2,04 g/kg sjedio na stranici, na nestabilnom teretu koji je prelazio visinu stranica (kukuruz u rinfuzi), prikolice preuređene za traktorsku vuču, koja je bila priključena za traktor registarske oznake ČK 831-EL, s kojim je upravljao vozač rođen 1953. godine iz Okruglog Vrha, te u jednom trenutku izgubio ravnotežu i pao na kolnik.
Vozilom hitne medicinske pomoći prevežen je u Županijsku bolnicu u Čakovcu, gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede zbog čega je zadržan na liječenju.
Slijedi podnošenje posebnog izvješća.


Stranica