Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u Svetoj Mariji

U Glavnoj ulici u Svetoj Mariji, 12. rujna oko 12.25 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozačica bicikla rođena 1946. godine iz Svete Marije, započela radnju s vozilom skretanja u lijevo prema putu u polje, a da se nije uvjerila da to može učiniti na siguran način, zbog čega je u prednji lijevi bočni dio bicikla udario prednjim desnim bočnim dijelom osobni automobil...

Foto: PU međimurska

U Glavnoj ulici u Svetoj Mariji, 12. rujna oko 12.25 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozačica bicikla rođena 1946. godine iz Svete Marije, započela radnju s vozilom skretanja u lijevo prema putu u polje, a da se nije uvjerila da to može učiniti na siguran način, zbog čega je u prednji lijevi bočni dio bicikla udario prednjim desnim bočnim dijelom osobni automobil registarske oznake ZG 7942-DU vlasništvo "Porsche Leasing" d.o.o. iz Zagreba, s kojim je upravljao i bio u punoj fazi pretjecanja vozač rođen 1970. godine iz Goričana. Tom prilikom došlo je do obaranja vozačice bicikla na prednji desni bočni dio vozila a zatim na kolnik.

Vozačica bicikla prevežena je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je i zadržana zbog zadobivenih teških tjelesnih ozljeda opasnih po život.
O prometnoj nesreći slijedi posebno izvješće.


Stranica