Još teških krađa

Slika fotografije/opcenite fotografije/kradja/lokot2.jpg

U Ivanovcu u Ulici Josipa Broza, dana 26. lipnja u vremenu od 00.30 do 05.00 sati nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz ugostiteljskog objekta "Jožekova ruža" u vlasništvu muške osobe rođ. 1954. godine iz Pribislavca.

Foto: Ilustracija
U Ivanovcu u Ulici Josipa Broza, dana 26. lipnja u vremenu od 00.30 do 05.00 sati nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz ugostiteljskog objekta "Jožekova ruža" u vlasništvu muške osobe rođ. 1954. godine iz Pribislavca. Počinitelj je podesnim alatom nasilno otvorio prozor na terasi ugostiteljskog objekta, te je iz unutrašnjosti iz prostora šanka otuđio oko 800 kuna, razne vrste cigareta i 12 kg kave. Također nasilno je otvorio aparat za igru "Juke box" u vlasništvu poduzeća "Casino games" d.o.o. iz Šenkovca iz kojeg je otuđio manju količinu kovanica.
 Ukupna materijalna šteta iznosi 8 218 kuna, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.
 
U Macincu u Glavnoj ulici, 26. lipnja oko 02.15 sati nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz skladišta trgovačke radnje "Mini market Oreški" tako da je tjelesnom snagom razbio prozor skladišta, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio dva sanduka Ožujskog piva i jedan karton piva Heineken.
Pregledom šireg mjesta događaja na ulazu u mjesto "Parag" zatečene su dvije muške osobe rođ. 1990. i 1984. godine iz Paraga, koji su sa bicikla odbacili sanduke piva. Obojica su uhićena, te je policijskim istraživanjima utvrđeno da su počinili gore opisano kazneno djelo, tako da protiv njih slijedi podnošenje kaznene prijave.
 
U Kotoribi u Ulici Kralja Tomislava 27. lipnja u vremenu od 01.00 do 02.30 sati nepoznati počinitelj provalio je u zamrzivač koji se nalazi ispred kioska vlasništvo poduzeća "I novine" iz Zagreba. Počinitelj je podesnim alatom potrgao narbu na zamrzivaču, te je otuđio neutvrđenu količinu sladoleda.
Materijalna šteta utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.


Stranica