Teške krađe u Čakovcu i Gornjem Kuršancu

Slika fotografije/opcenite fotografije/kradja/novcanik.jpg

U ulici Ivana Gorana Kovačića u Čakovcu 28. lipnja u prijepodnevnim satima nepoznati je počinitelj iskoristio nepažnju muške osobe rođ. 1955. godine iz Dragoslavca koji je na svom osobnom vozilu reg. oznake ČK 356-AO ostavio

Foto: Ilustracija
U ulici Ivana Gorana Kovačića u Čakovcu 28. lipnja u prijepodnevnim satima nepoznati je počinitelj iskoristio nepažnju muške osobe rođ. 1955. godine iz Dragoslavca koji je na svom osobnom vozilu reg. oznake ČK 356-AO ostavio pritvoren prozor. Potiskivanjem navedenog prozora nepoznati počinitelj je iz vozila otuđio razne dokumente kojom prilikom je nastala materijalna šteta u iznosu od oko 2 500 kuna.
Protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.
 
U Gornjem Kuršancu, Trg Mirka Blazinarića je 28. lipnja oko 03.05 sati nepoznati počinitelj pokušao izvršiti tešku krađu iz prodavaonice "METSS" broj 27, vlasništvo poduzeća "METSS" d.o.o. iz Čakovca. Tešku krađu nepoznati je počinitelj pokušao izvršiti na način da je upotrebom podesnog alata pokušao slomiti cilindar bravu, kojom prilikom je došlo do uključenja alarma, nakon čega je odustao od izvršenja kaznenog djela.
Materijalna šteta nastala oštećenjem vratiju vijeni se na iznos od oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.
 


Stranica