Dvije teške krađe

Slika fotografije/opcenite fotografije/kradja/provala_vrata4.jpg

U Pribislavcu, u Industrijskoj zoni, tokom noći 28/29. lipnja, na parkiralištu autoprijevozničkog obrta u vlasništvu muške osobe rođ. 1964. godine iz Čakovca, nepoznati je počinitelj izvršio tešku krađu tako da je tjelesnom snagom otvorio zaključani poklopac rezervoara

Foto: Ilustracija
U Pribislavcu, u Industrijskoj zoni, tokom noći 28/29. lipnja, na parkiralištu autoprijevozničkog obrta u vlasništvu muške osobe rođ. 1964. godine iz Čakovca, nepoznati je počinitelj izvršio tešku krađu tako da je tjelesnom snagom otvorio zaključani poklopac rezervoara njegovog teretnog automobila, iz kojeg je istočio oko 200 litara dizel goriva. Materijalna šteta cijeni na iznos od oko 1 700 kuna.
Protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.
 
 Na mjesnog groblju Držimurec – Strelec, u vremenu od 26. do 28. lipnja, nepoznati počinitelj je fizičkom snagom nasilno otvorio vrata prostorije WC-a mrtvačnice, u vlasništvu Općine Mala Subotica, gdje je pokušao demontirati slavinu, u čemu nije uspio.
Materijalna šteta počinjena provaljivanje iznosi oko 300 kuna, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.


Stranica