Belica-provala u automobil i slastičarnicu

Slika fotografije/opcenite fotografije/kradja/provala_auto.jpg

U Belici u Ulici Kralja Tomislava, tijekom noći 29./ 30. lipnja nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz osobnog automobila marke "Škoda" u vlasništvu muške osobe rođ. 1979. godine iz Belice.

Foto: Ilustracija 
U Belici u Ulici Kralja Tomislava, tijekom noći 29./ 30. lipnja nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz osobnog automobila marke "Škoda" u vlasništvu muške osobe rođ. 1979. godine iz Belice. Počinitelj je ključem sličnim originalu otvorio suvozačeva vrata te je iz vozila otuđio CD player marke "Pionner".

Materijalna šteta cijeni na iznos od oko 550 kuna, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.

 
U Belici u istoj ulici tijekom noći 29./30. lipnja nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz slastičarnice "ABI" i vlasništvu muške osobe rođ. 1973. godine iz Belice. Počinitelj je podesnim alatom otvorio prozor na stražnjoj strani objekta, a zatim je iz unutrašnjosti iz nezaključane registar kase otuđio 1 100 kuna u raznim apoenima i dva mobitela marke "Nokia". Nakon toga nasilno je otvorio aparat za igre "Juke box" u vlasništvu poduzeća "Casino games plus" d.o.o. sa sjedištem i Ivanovcu iz kojeg je otuđio neutvrđenu količinu novca.
Materijalna šteta cijeni na iznos od oko 1 500 kuna, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.


Stranica