Donja Dubrava-ukraden čamac

U Donjoj Dubravi, nasuprot Kalničke ulice, na rijeci Dravi tijekom noći 2./3. srpnja nepoznati počinitelj otuđio je drveni čamac dužine 6 metara sa izvanbrodskim motorom marke "Tomos" snage 4,5 KS u vlasništvu muškarca rođ. 1953. godine iz Donje Dubrave.

U Donjoj Dubravi, nasuprot Kalničke ulice, na rijeci Dravi tijekom noći 2./3. srpnja nepoznati počinitelj otuđio je drveni čamac dužine 6 metara sa izvanbrodskim motorom marke "Tomos" snage 4,5 KS u vlasništvu muškarca rođ. 1953. godine iz Donje Dubrave. Počinitelj je priručnim alatom presjekao lanac kojim je čamac bio privezan na metalnu alku, te se odvezao u nepoznatom pravcu. Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko šest tisuća kuna.
Službenici Postaje granične policije Koprivnica prilikom ophodnje državne granice po rijeci Dravi 3. srpnja uočili su kod mjesta Legrad čamac koji je odgovarao karakteristikama otuđenog, a u kojem je zatečen muškarac rođ. 1972. godine iz Donje Dubrave. Od istog je čamac oduzet i vraćen vlasniku, a također od počinitelja je oduzeta torba sa kliještama i odvijačima koje je koristio kao sredstvo izvršenja kaznenog djela.
Protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom ODO-u u Čakovcu.
 


Stranica