Teške krađe iz ugostiteljskih objekata u Strahonincu i Novakovcu

Slika fotografije/opcenite fotografije/kradja/blagajna.jpg

U Strahonicu, u Ulici Matije Gupca, tijekom noći 4./5. srpnja nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz ugostiteljskog objekta "K2" u vlasništvu poduzeća "Kolar-1"d.o.o. iz Čakovca. Počinitelj je otvorio prozor na objektu...

Foto: Ilustracija
U Strahonicu, u Ulici Matije Gupca, tijekom noći 4./5. srpnja nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz ugostiteljskog objekta "K2" u vlasništvu poduzeća "Kolar-1"d.o.o. iz Čakovca. Počinitelj je otvorio prozor na objektu koji je bio otvoren na kip te je iz unutrašnjosti otuđio jedno prijenosno računalo marke "IBM", iz registar kase pet stotina kuna u raznim apoenima, a iz skladišta oko 170 kutija raznih vrsta cigareta.
Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 15 tisuća kuna, a protiv  nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.

U Novakovcu, u Glavnoj ulici, 5. srpnja u vremenu od 1 do 4 sata, nepoznati počinitelj je izvršio tešku krađu iz noćnog bara "Kondor" u vlasništvu muške osobe rođ. 1967. godine iz Novakovca. Počinitelj je podesnim alatom nasilno otvorio prozor sa prednje strane objekta, a zatim je u unutrašnjosti podesnim alatom nasilno otvorio aparat "Music box" u vlasništvu poduzeća "Casino games"d.o.o. iz Šenkovca, iz kojeg je otuđio neutvrđeni iznos kovanog novca.
Materijalna šteta utvrditi će se naknadno po zaprimanju odštetnog zahtjeva, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.
 
 

Stranica