Krađa u Čakovcu

U Čakovcu, u Ulici Bana Josipa Jelačića 8./9. srpnja s gradilišta Tehnološkog i inovacijskog centra, zgrade broj 5 bivše vojarne, nepoznati počinitelj izvršio je krađu 15 komada strujnih kablova, 30 komada mrežnih kablova za kompjutersku i telefonsku instalaciju i 1 bakrene cijevi dužine 5 metara za plinsku instalaciju.

U Čakovcu, u Ulici Bana Josipa Jelačića 8./9. srpnja s gradilišta Tehnološkog i inovacijskog centra, zgrade broj 5 bivše vojarne, nepoznati počinitelj izvršio je krađu 15 komada strujnih kablova, 30 komada mrežnih kablova za kompjutersku i telefonsku instalaciju i 1 bakrene cijevi dužine 5 metara za plinsku instalaciju. Počinitelj je ušao u neograđeno gradilište, gdje je prerezao kablove i iste otuđio, čime je oštetio poduzeća "Edison"d.o.o. iz Pribislavca i "Đurkin"d.o.o. iz Čakovca koji izvode gradilište radove.
Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 15 200 kuna. Policijskim istraživanjima utvrđeno je da je krađu počinio muškarac rođ. 1986. godine iz Čakovca, od kojeg su otuđeni predmeti oduzeti, a protiv njega slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom ODO-u u Čakovcu.


Stranica