Brezje-teška tjelesna ozljeda

Slika fotografije/opcenite fotografije/razno/auto_policija06.jpg

U Brezju, na dvorištu obiteljske kuće, 9. srpnja oko 15 sati nasilnički su se u obitelji ponašali muškarac rođ. 1963. godine i njegov sin rođ. 1994. godine tako da je otac najprije odgurnuo svoju suprugu rođ. 1972. godine, nakon čega je došlo do međusobne tučnjave u kojoj su obojica zadobila vidljive ozljede

Foto: Ilustracija 
U Brezju, na dvorištu obiteljske kuće, 9. srpnja oko 15 sati nasilnički su se u obitelji ponašali muškarac rođ. 1963. godine i njegov sin rođ. 1994. godine tako da je otac najprije odgurnuo svoju suprugu rođ. 1972. godine, nakon čega je došlo do međusobne tučnjave u kojoj su obojica zadobila vidljive ozljede, dok supruga u sukobu nije zadobila nikakve povrede. Izvršenim alkotestiranjem kod oca je utvrđena koncentracija alkohola u količini 1,11 g/kg, a kod sina koncentracija alkohola od 0,69 g/kg. Kako se otac žalio na bolove prevezen je u ŽB Čakovec, gdje su mu okvalificirane teške tjelesne ozljede u vidu fakture nosne kosti.
Otac je 10. srpnja priveden na Prekršajni sud Čakovec, gdje mu je nakon saslušanja određeno zadržavanje u trajanju od 15 dana, tako da je istoga dana predan u zatvor u Varaždinu.


Stranica