Kotoriba-provala u kiosk

Slika fotografije/opcenite fotografije/kradja/provala_kiosk.jpg

U Kotoribi, u Ulici Kralja Tomislava, 12./13. srpnja nepoznati počinitelji su podesnim alatom nasilno otvorili vata kioska "Inovine", u vlasništvu poduzeća "Inovine" iz Zagreba te su iz unutrašnjosti otuđili neutvrđenu količinu raznih vrsta cigareta, duhana, alkoholnih i bezalkoholnih pića, VIP, Simpa i Tomato start paketa te manju količinu kovanog novac.

Foto: Ilustracija 
U Kotoribi, u Ulici Kralja Tomislava, 12./13. srpnja nepoznati počinitelji su podesnim alatom nasilno otvorili vata kioska "Inovine", u vlasništvu poduzeća "Inovine" iz Zagreba te su iz unutrašnjosti otuđili neutvrđenu količinu raznih vrsta cigareta, duhana, alkoholnih i bezalkoholnih pića, VIP, Simpa i Tomato start paketa te manju količinu kovanog novac.
Provedenim kriminalističkih istraživanja utvrđeno je da su tešku krađu počinili 4 maloljetnika i to: maloljetnik rođ. 1994. godine iz Donjeg Vidovca, maloljetnik rođ. 1995. godine iz Kotoribe, maloljetnik rođ. 1994. godine iz Kotoribe i maloljetnik rođ. 1992. iz Kotoribe. Od maloljetnika je oduzet dio otuđenih predmeta te slijedi posebno izvješće ODO-u za mladež u Čakovcu.

Također je tijekom kriminalističkih istraživanja utvrđeno da su maloljetnici rođ. 1994. godine iz Donjeg Vidovca i 1995. godine iz Kotoribe, dana 11./12. srpnja počinili tešku krađu iz rashladne vitrine istoimenog poduzeća. Od njih je oduzet dio otuđenih predmeta te slijedi podnošenje posebnog izvješća nadležnom ODO-u za mladež u Čakovcu.


Stranica