Požar u Kotoribi

U Kotoribi, u Sajmišnoj ulici, na zelenoj površini 30-tak metara istočno od skladišta poduzeća "Međimurjeplet"d.o.o. Kotoriba, 14. srpnja oko 15.20 sati izbio je požar u kojem je izgorjelo oko 30 tona drvene šibe, koja je bila posložena u tzv. "stajice" radi sušenja.

U Kotoribi, u Sajmišnoj ulici, na zelenoj površini 30-tak metara istočno od skladišta poduzeća "Međimurjeplet"d.o.o. Kotoriba, 14. srpnja oko 15.20 sati izbio je požar u kojem je izgorjelo oko 30 tona drvene šibe, koja je bila posložena u tzv. "stajice" radi sušenja. Uslijed požara došlo je do pucanja 3 stakla na prozorima kuće u vlasništvu muške osobe rođ. 1957. godine iz Kotoribe te oštećenja na lijevom zadnjem svjetlu osobnog automobila marke "Audi" u vlasništvu muške osobe rođ. 1983. godine iz Kotoribe.

Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 44 500 kuna. Požar su ugasili pripadnici DVD-a Kotoriba. Na mjesto događaja izašao je inspektor zaštite od požara PU međimurske koji je utvrdio da je uzrok požara poduzeta ljudska radnja.


O požaru slijedi posebno izvješće ODO-u u Čakovcu.
 


Stranica