Goričan-zlouporaba opojnih droga

Slika fotografije/opcenite fotografije/droga/marihuana2.jpg

Na graničnom prijelazu Goričan I, 14. srpnja u 16 sati carinskoj kontroli pristupio je češki državljanin rođ. 1988. godine. Prilikom pregleda vozila češki državljanin je iz ruksaka u prtljažniku vozila dragovoljno predao bijelu plastičnu posudicu u kojoj se nalazila zelena biljna materija, nalik na opojnu drogu marihuanu, neto težine 1,46 grama te jednu metalnu kutijicu u kojoj se nalazio duhan pomiješan sa zelenom biljnom materijom nalik na opojnu drogu...

Foto: Ilustracija
Na graničnom prijelazu Goričan I, 14. srpnja u 16 sati carinskoj kontroli pristupio je češki državljanin rođ. 1988. godine. Prilikom pregleda vozila češki državljanin je iz ruksaka u prtljažniku vozila dragovoljno predao bijelu plastičnu posudicu u kojoj se nalazila zelena biljna materija, nalik na opojnu drogu marihuanu, neto težine 1,46 grama te jednu metalnu kutijicu u kojoj se nalazio duhan pomiješan sa zelenom biljnom materijom nalik na opojnu drogu marihuanu, neto težine 1,41 gram. Preliminarnim testiranjem dobivena je pozitivna reakcija na prisustvo THC-a.

Istog dana češki državljanin priveden je na Prekršajni sud u Čakovcu, gdje je zbog počinjenog prekršaja kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 8 stotina kuna.
 


Stranica