Čakovec-krađa iz automobila

Slika fotografije/opcenite fotografije/kradja/novcanik.jpg

U Čakovcu, u Ulici Slavka Kolara, 15. srpnja u vremenu od 16.20 do 16.30 sati nepoznati počinitelj iskoristio je nepažnju ženske osobe rođ. 1981. godine iz Zagreba, koja je ostavila nezaključani osobni automobil iz kojeg je otuđio platnenu torbicu u kojoj se nalazio kožni novčanik u kojem je bilo oko 250 kuna, manja količina EUR-a, osobni dokumenti oštećene, bankarske kartice, 1 mobitel marke "Nokia",

Foto: Ilustracija 
U Čakovcu, u Ulici Slavka Kolara, 15. srpnja u vremenu od 16.20 do 16.30 sati nepoznati počinitelj iskoristio je nepažnju ženske osobe rođ. 1981. godine iz Zagreba, koja je ostavila nezaključani osobni automobil iz kojeg je otuđio platnenu torbicu u kojoj se nalazio kožni novčanik u kojem je bilo oko 250 kuna, manja količina EUR-a, osobni dokumenti oštećene, bankarske kartice, 1 mobitel marke "Nokia", dokumenti osobnog vozila, kao i "Visa" kartica na ime njezinog oca. Naknadno je na bankomatu u Čakovcu zlouporabom otuđene kartice "Maestro" podignuto pet tisuća kuna.
Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko sedam tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom ODO-u u Čakovcu.
 


Stranica