Čakovec-ukradeni bicikli

Slika fotografije/opcenite fotografije/kradja/kradja.bicikl.jpg

U Čakovcu, u Športskoj ulici s parkirališta Gradskih bazena 14. srpnja u vremenu od 13 do 15 sati nepoznati počinitelja iz stalka za bicikle otuđio je zaključani bicikl marke "Head instinct- M21" plave boje, u vlasništvu muške osobe rođ. 1965. godine iz Pribislavca, a kojim se koristio njegov maloljetni sin.

Foto: Ilustracija 
U Čakovcu, u Športskoj ulici s parkirališta Gradskih bazena 14. srpnja u vremenu od 13 do 15 sati nepoznati počinitelja iz stalka za bicikle otuđio je zaključani bicikl marke "Head instinct-M21" plave boje, u vlasništvu muške osobe rođ. 1965. godine iz Pribislavca, a kojim se koristio njegov maloljetni sin. Vlasnik je oštećen za iznos od oko tri tisuće kuna.
 
Također u Čakovcu, u Športskoj ulici 15. srpnja u vremenu od 9.50 do 11 sati, saparkirališta Gradskih bazena, nepoznati počinitelj iz stalka za bicikle otuđio je zaključani muški bicikl marke "Giant" crno-crvene boje, nepoznatog broja rame, vlasništvo muškarca rođ. 1979. godine iz Čakovca, čime je vlasnika oštetio za iznos od oko 2 300 kuna.
Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava nadležnom ODO-u u Čakovcu.


Stranica