Dan biciklista

Slika fotografije/opcenite fotografije/promet-razno/Biciklisti-djeca2.jpg

Postaja prometne policije Čakovec, u suradnji s knjižnicom "Nikola Zrinski" Čakovec, ove godine obilježila je "Dan biciklista". Djeca polaznici ljetne radionice u igraonici "Bamblek", starosne skupine od 7 do 12 godina, redovni članovi knjižnice, tijekom proteklog tjedna obavljala su različite aktivnosti ekološkog karaktera. Na "Dana biciklista" 16. srpnja, djeca su se dovezla svojim biciklima do knjižnice...

Foto: PU međimurska
Postaja prometne policije Čakovec, u suradnji s knjižnicom "Nikola Zrinski" Čakovec, ove godine obilježila je "Dan biciklista".
Djeca polaznici ljetne radionice u igraonici "Bamblek", starosne skupine od 7 do 12 godina, redovni članovi knjižnice, tijekom proteklog tjedna obavljala su različite aktivnosti ekološkog karaktera. Na "Dana biciklista" 16. srpnja, djeca su se dovezla svojim biciklima do knjižnice gdje ih je dočekala policijska službenica za preventivu Postaje prometne policije Čakovec koja ih je ukratko educirala o osnovnim pravilima vezanim uz kretanje biciklista u prometu. Djeca su u pratnji policijskog vozila odvozila biciklom rutu ulicom Zrinsko-Frankopanskom (knjižnica-carinska ispostava-knjižnica), a na svakom pješačkom prijelazu radi nesmetanog prolaza nakratko je obustavljen promet motornim vozilima.
 


Stranica