Donja Dubrava-krađa iz crkve

U Donjoj Dubravi, na Trgu Republike, 18. srpnja u vremenu od 8.30 do 10 sati, nepoznati počinitelj iskoristio je nepažnju i odsutnost zvonara, rođenog 1963. godine iz Donje Dubrave te je kroz otključanu crkvu ušao u sakristiju gdje je iz nezaključane ladice ormara otuđio tri platnene vrećice s prikupljenim milodarom u raznim apoenima, oštetivši tako Župu "Sveta Margareta" Donja Dubrava.

U Donjoj Dubravi, na Trgu Republike, 18. srpnja u vremenu od 8.30 do 10 sati, nepoznati počinitelj iskoristio je nepažnju i odsutnost zvonara, rođenog 1963. godine iz Donje Dubrave te je kroz otključanu crkvu ušao u sakristiju gdje je iz nezaključane ladice ormara otuđio tri platnene vrećice s prikupljenim milodarom u raznim apoenima, oštetivši tako Župu "Sveta Margareta" Donja Dubrava. Nakon toga je iz druge nezaključane ladice istog ormara otuđio mobilni telefon, vlasništvo spomenutog zvonara.
Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na iznos od 3 500 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.


Stranica