Teške krađe iz vikendice i obiteljske kuće

U polju zvanom "Kuršanski lug" kod Kuršanca, u vremenu od 14. do 16. srpnja, nepoznati počinitelj je uporabom podesnog predmeta skinuo sa šarke ulazna vrata vikend kuće muškarca rođenog 1942. godine iz Varaždina, iz koje je otuđio plastičnu bocu sa pet litara benzina i jednu plastičnu stolicu.

U polju zvanom "Kuršanski lug" kod Kuršanca, u vremenu od 14. do 16. srpnja, nepoznati počinitelj je uporabom podesnog predmeta skinuo sa šarke ulazna vrata vikend kuće muškarca rođenog 1942. godine iz Varaždina, iz koje je otuđio plastičnu bocu sa pet litara benzina i jednu plastičnu stolicu. Nakon toga skinuo je vrata na šupi iz koje je otuđio gumeno crijevo dužine 30 metara i dvije željezne cijevi dužine 3,5 metara.
Materijalna šteta procjenjuje se na 400 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.
 
U Turčišću, u vremenu od 2. do 16. srpnja, nepoznati počinitelj ili više njih provalio je u obiteljsku kuću ženske osobe rođene 1950. godine, tako da se s terase kuće popeo na balkon, a potom na krovište kuće gdje je odmaknuo crijep te se kroz nastali otvor spustio u unutrašnjost kuće, u kojoj je ispreturao stvari.
Materijalna šteta utvrditi će se naknadno, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.
 
 


Stranica