Teška krađa na šljunčari u Turčišću

Slika fotografije/opcenite fotografije/razno/auto_policija.jpg

U Turčišću, na šljunčari poduzeća "Quadro" iz Križovca, u vremenu od 17. do 19. srpnja, nepoznati počinitelj ili više njih podesnim predmetom slomio je alku lokota na vratima plovnog agregata te podesnim alatom prerezao i otuđio kablove električne instalacije, dok je iz rezervoara agregata otuđio oko 150 litara nafte.

Foto: Ilustracija 
U Turčišću, na šljunčari poduzeća "Quadro" iz Križovca, u vremenu od 17. do 19. srpnja, nepoznati počinitelj ili više njih podesnim predmetom slomio je alku lokota na vratima plovnog agregata te podesnim alatom prerezao i otuđio kablove električne instalacije, dok je iz rezervoara agregata otuđio oko 150 litara nafte. Potom je na plovnom bageru i na transportnoj traci podesnim alatom prerezao i otuđio više komada raznih elektro-instalacijskih kablova.
Nakon toga počinitelj je na metalnom kontejneru poduzeća "Vodogradnja" iz Varaždina razbio dva prozorska stakla, u kojem je ispreturao stvari, ali nije ništa otuđio.

Materijalna šteta procjenjuje se na oko osam tisuća kuna, dok će se stvarna šteta utvrditi nakon zaprimanja odštetnog zahtjeva.
Protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.


Stranica