Nestanak osobe

Policijska uprava međimurska zaprimila je 25. srpnja u 11.25 sati, telefonsku dojavu muškarca iz Turčišća, koji je prijavio nestanak svog susjeda. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 24. srpnja oko 16 sati, muškarac rođen 1974. godine iz Turčišća otišao od kuće te se do sada nije vratio.

Policijska uprava međimurska zaprimila je 25. srpnja u 11.25 sati, telefonsku dojavu muškarca iz Turčišća, koji je prijavio nestanak svog susjeda.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 24. srpnja oko 16 sati, muškarac rođen 1974. godine iz Turčišća otišao od kuće te se do sada nije vratio.

Osobni opis – muškarac starosti 36 godina, visine oko 180 cm, jače tjelesne građe, kratke kestenjaste kose, nosi bradu, boluje od mišićne distrofije na nogama. U trenutku odlaska od kuće bio je obučen u crnu majicu kratkih rukava, crnu trenirku, bijele patike, te je sa sobom ponio ribolovni štap.

Provode se intenzivne mjere traganja za nestalim muškarcem, a također se utvrđuju sve okolnosti i činjenice vezane uz njegov nestanak.
Molimo građane ukoliko imaju bilo kakova saznanja vezana uz nestanak muškarca da to dojave policiji na broj "192".


Stranica