Prometna nesreća u Prelogu

Slika fotografije/opcenite fotografije/prometne nesrece/prometna2507Prelog.jpg

U Prelogu, u Ulici Kralja Zvonimira, 25. srpnja u 4.20 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj se vozač, osobnog automobila registarske oznake ČK 208-EC vlasništvo ženske osobe rođene 1960. godine iz Oporovca, mladić rođen 1988. godine iz Cirkovljana, upravljajući vozilom u vrijeme kada mu je izrečena zaštitna mjera zabrane...

Foto: Pu međimurska 
U Prelogu, u Ulici Kralja Zvonimira, 25. srpnja u 4.20 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj se vozač, osobnog automobila registarske oznake ČK 208-EC vlasništvo ženske osobe rođene 1960. godine iz Oporovca, mladić rođen 1988. godine iz Cirkovljana, upravljajući vozilom u vrijeme kada mu je izrečena zaštitna mjera zabrane, nije kretao obilježenom prometnom trakom koja se proteže uz desni rub kolnika, zbog čega je na ravnom dijelu ceste djelomično sišao izvan kolnika gdje je prednjim desnim dijelom vozila udario u metalni stup javne električne rasvjete, vlasništvo Grada Preloga.


Vozač je privatnim vozilom prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su mu okvalificirane lake tjelesne ozljede sa mogućom prekvalifikacijom te je zadržan na liječenju.
Slijedi izvješće nadležnom ODO-u Čakovec.


Stranica