Lopatinec-stradala pješakinja

U Lopatincu, na kolniku Ulice Ivana Gorana Kovačića, 1. kolovoza oko 13.05 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozač osobnog automobila registarske oznake ČK 895-ER, rođen 1984. godine iz Pušćina, upravljajući kada u organizmu ima alkohola u količini od 1,83 g/kg, brzinu kretanja nije prilagodio osobinama ceste (zavoj) i prometnoj situaciji ispred, poradi čega je u kočenju prednjim dijelom automobila udario u pješakinju ...

U Lopatincu, na kolniku Ulice Ivana Gorana Kovačića, 1. kolovoza oko 13.05 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozač osobnog automobila registarske oznake ČK 895-ER, rođen 1984. godine iz Pušćina, upravljajući kada u organizmu ima alkohola u količini od 1,83 g/kg, brzinu kretanja nije prilagodio osobinama ceste (zavoj) i prometnoj situaciji ispred, poradi čega je u kočenju prednjim dijelom automobila udario u pješakinju rođenu 1936. godine iz Lopatinca, a koja je prelazila kolnik na udaljenosti manjoj od 50 metara od obilježenog pješačkog prijelaza. Uslijed udara pješakinja je odbačena izvan kolnika.
Pješakinja je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su joj okvalificirane teške tjelesne ozljede zbog kojih je zadržana na liječenju.
Protiv vozača slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.


Stranica