Čakovec - zlouporaba opojne droge

Slika fotografije/opcenite fotografije/droga/heroin2.jpg

U Čakovcu, u Ulici Tome Masaryka, 2. kolovoza u 14.40 sati, policijski službenici Policijske uprave međimurske izvršili su provjeru identiteta za muškarca rođenog 1966. godine iz Čakovca i žensku osobu rođenu 1980. godine iz Rijeke, kojom prilikom je muškarac dragovoljno predao jedan smotuljak ispunjen sadržajem smeđe praškaste materije nalik na opojnu drogu heroin, težine 5,05 grama.

Foto: Ilustracija 
U Čakovcu, u Ulici Tome Masaryka, 2. kolovoza u 14.40 sati, policijski službenici Policijske uprave međimurske izvršili su provjeru identiteta za muškarca rođenog 1966. godine iz Čakovca i žensku osobu rođenu 1980. godine iz Rijeke, kojom prilikom je muškarac dragovoljno predao jedan smotuljak ispunjen sadržajem smeđe praškaste materije nalik na opojnu drogu heroin, težine 5,05 grama. Poradi sprječavanja bijega, nad muškarcem su uporabljene lisice preventivno, isti je uhićen zajedno sa ženskom osobom te su dovedeni u prostorije Policijske uprave međimurske.

U prostorijama Policijske uprave međimurske ženska osoba je dragovoljno prije početka pregleda predala dva smotuljka ispunjena smeđom praškastom materijom nalik na opojnu drogu heroin ukupnih težina 1 i 0,9 grama, kao i četiri manja bijela grumena nalik na tablete nepoznatog kemijskog sastava.

Pronađene materije su oduzete, a izvršenim preliminarnim testiranjem dobivena je pozitivna reakcija na prisustvo heroina u njima te će ostatak biti dostavljen u CFIIV "Ivan Vučetić" u Zagrebu poradi daljnjeg vještačenja.
Po završetku kriminalističkih istraživanja oboje su pušteni na slobodu, a protiv njih slijedi podnošenje kaznenih prijava ODO-u Čakovec.


Stranica