Teška krađa u Novom Selu Rok i Ivanovcu

Slika fotografije/opcenite fotografije/kradja/provale_vrata1.jpg

U ulici Rade Končara u Novom Selu Rok tijekom noći 24./25. kolovoza nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz trgovine prehrambene robe. Tešku krađu izvršio je na način da je upotrebom podesnog predmeta

Foto: Ilustracija 
U ulici Rade Končara u Novom Selu Rok tijekom noći 24./25. kolovoza nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz trgovine prehrambene robe. Tešku krađu izvršio je na način da je upotrebom podesnog predmeta načinio otvor na ulaznim vratima trgovine, ušao u unutrašnjost odakle je otuđio razna alkoholna pića, veću količinu raznih cigareta, te manji iznos novca.
Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko dvije tisuće kuna, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom ODO-u u Čakovcu.
 
U ulici Josipa Broza u Ivanovcu, 25. kolovoza nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz ugostiteljskog objekta. Tešku krađu izvršio je na način da je uporabom podesnog alata nasilno otvorio prozor ugostiteljskog objekta, ušao u unutrašnjost odakle je otuđio veću količinu raznih cigareta, nakon čega je nasilno otvorio dva aparata za zabavu iz kojih je otuđio neutvrđenu količinu kovanog novca.
Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 1 200 kuna, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom ODO-u u Čakovcu.
 


Stranica