Narušavanje javnog reda i mira

U Vučetincu, na ulici, 3. rujna u 16.44 sati, javni red i mir na naročito drzak način narušavao je mladić rođen 1989. godine iz Vučetinca, tako da je zbog međusobne netrpeljivosti prilikom prolaska kombi vozila kojim je upravljao muškarac rođen 1963. godine iz Vučetinca, prolio po vozilu gnojnicu.

U Vučetincu, na ulici, 3. rujna u 16.44 sati, javni red i mir na naročito drzak način narušavao je mladić rođen 1989. godine iz Vučetinca, tako da je zbog međusobne netrpeljivosti prilikom prolaska kombi vozila kojim je upravljao muškarac rođen 1963. godine iz Vučetinca, prolio po vozilu gnojnicu.
Protiv počinitelja slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
 
U Novom Selu Rok, Maršala Tita, na polju iza kuće, 4. rujna oko 8.20 sati, javni red i mir narušavali su muškarci, rođeni 1944. i 1935. godine obojica iz Novog Sela Rok, tako da su se najprije međusobno posvađali, nakon čega su se izudarali štapovima po tijelu i glavi, da bi potom stariji muškarac iz džepa izvadio džepni nožić s kojim je mahao u pravcu mlađeg muškarca.
U opisanom događaju obojica muškaraca zadobila su lake tjelesne ozljede.
Protiv obojice slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.


Stranica