Protuzakonito prebacivanje osoba na pravcu Banfi - Raskrižje

Slika fotografije/opcenite fotografije/razno/granicna_policija.jpg

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima nad muškarcima rođenim 1976. godine iz Preseke i 1971. godine iz Martinuševca, utvrđeno je da su na putnom pravcu Banfi - Raskrižje, 11. rujna u 18.25 sati, na mjestu koje nije predviđeno za prelazak državne granice, iz koristoljublja za iznos od 2 800 kuna, protuzakonito prebacili preko državne granice državljanina Republike Kosovo rođenog 1957. godine.

Foto: Ilustracija 
Dovršenim kriminalističkim istraživanjima nad muškarcima rođenim 1976. godine iz Preseke i 1971. godine iz Martinuševca, utvrđeno je da su na putnom pravcu Banfi - Raskrižje, 11. rujna u 18.25 sati, na mjestu koje nije predviđeno za prelazak državne granice, iz koristoljublja za iznos od 2 800 kuna, protuzakonito prebacili preko državne granice državljanina Republike Kosovo rođenog 1957. godine. Stranca su dopratili do same granične crte na spomenutom putnom pravcu i uputili ga u Republiku Sloveniju, da bi odmah po ulasku u Republiku Sloveniju svojim vozilom marke "Opel frontera" bio zaustavljen od strane slovenske policije.
Protiv spomenutih muškaraca slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.
Državljaninu Republike Kosovo je u provedenom upravnom postupku određena zabrana boravka i ulaska u Republiku Hrvatsku u trajanju od tri mjeseca.


Stranica