Prometna nesreća s poginulom osobom

Slika fotografije/opcenite fotografije/prometne nesrece/prometna19092010.jpg

U Donjem Kraljevcu, u Dravskoj ulici, 19. rujna oko 0.35 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozač osobnog automobila registarskih oznaka ČK 542-DN, rođen 1987. godine iz Cirkovljana, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju ceste, vidljivosti i atmosferskim prilikama, zbog čega je u desnom zavoju izgubio nadzor nad upravljanjem vozilom tako da je u zanošenju automobilom sišao izvan kolnika...

Foto: Ilustracija
U Donjem Kraljevcu, u Dravskoj ulici, 19. rujna oko 0.35 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozač osobnog automobila registarskih oznaka ČK 542-DN, rođen 1987. godine iz Cirkovljana, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju ceste, vidljivosti i atmosferskim prilikama, zbog čega je u desnom zavoju izgubio nadzor nad upravljanjem vozilom tako da je u zanošenju automobilom sišao izvan kolnika i bočnim dijelom udario u prometnu opremu ceste i zaštitnu metalnu ogradu mosta, vlasništvo Županijske uprave za ceste. Nakon udara probio je ogradu pri čemu se osobno vozilo prevrnulo na krov u potok.
Vozilo su iz potoka izvukli pripadnici JVP Čakovec, a ekipa hitne medicinske pomoći koja je stigla na mjesto događaja, utvrdila je smrt vozača te je tijelo prevezeno na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec gdje će se obaviti obdukcija u cilju utvrđivanja uzroka smrti.
Slijedi posebno izvješće.


Stranica