Teška krađa iz ugostiteljskog objekta u Čakovcu

Slika fotografije/opcenite fotografije/kradja/provala_vrata7.jpg

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da su muškarci rođeni 1992. i 1983. godine iz Pribislavca, u Čakovcu, Trg Republike, 20. rujna oko 1.30 sati, počinili tešku krađu iz kaffe bara "Lino", vlasništvo istoimenog poduzeća sa sjedištem u Čakovcu. Počinitelji su podesnim predmetom nasilno skinuli metalna vrata sa šarki koja su bila zaključana lokotom

Foto: Ilustracija
Dovršenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da su muškarci rođeni 1992. i 1983. godine iz Pribislavca, u Čakovcu, Trg Republike, 20. rujna oko 1.30 sati, počinili tešku krađu iz kaffe bara "Lino", vlasništvo istoimenog poduzeća sa sjedištem u Čakovcu. Počinitelji su podesnim predmetom nasilno skinuli metalna vrata sa šarki koja su bila zaključana lokotom te u zatvorenom dijelu otvorene terase kaffe bara podesnim predmetom nasilno otvorili rashladnu vitrinu iz koje su otuđili razne vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, a sa šanka kavu.
           
Materijalna šteta utvrditi će se naknadno, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom ODO-u Čakovec.
 


Stranica