Teška krađa iz ugostiteljskog objekta u Šenkovcu

Slika fotografije/opcenite fotografije/kradja/provala_kafic2.jpg

U Šenkovcu, J. Bedekovića, tijekom noći 25. rujna, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekat "River", vlasništvo muškarca rođenog 1956. godine iz Šenkovca, tako da je podesnim alatom nasilno otvorio vrata sa stražnje strane objekta i ušao u prostor skladišta, a potom u prostor ugostiteljskog objekta...

Foto: Ilustracija 
U Šenkovcu, J. Bedekovića, tijekom noći 25. rujna, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekat "River", vlasništvo muškarca rođenog 1956. godine iz Šenkovca, tako da je podesnim alatom nasilno otvorio vrata sa stražnje strane objekta i ušao u prostor skladišta, a potom u prostor ugostiteljskog objekta, gdje je iz nezaključane ladice registar kase otuđio domaći novac. Nakon toga nasilno je otvorio dva aparata za igru, vlasništvo poduzeća "Casino games" iz Šenkovca, iz kojih je otuđio neutvrđenu količinu kovanica, a iz "jukeboxa" hard disk.

           
Materijalna šteta procjenjuje se na iznos od tisuću kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.


Stranica