Teška krađa u Čukovcu

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/provala_kafic2.jpg

U Čukovcu, 29. rujna u vremenu od 1 do 6.30 sati, nepoznati počinitelj je kroz otvoreni prozor WC-a ušao u cafe bar "Queen", u vlasništvu trgovačkog društva iz Čukovca, gdje je podesnim alatom nasilno otvorio vrata na dva poker aparata i jednom juke-box aparatu, vlasništvo TD "Super-star" iz Koprivnice, iz kojih je otuđio neutvrđenu količinu metalnog novca,

Foto: Ilustracija

U Čukovcu, 29. rujna u vremenu od 1 do 6.30 sati, nepoznati počinitelj je kroz otvoreni prozor WC-a ušao u cafe bar "Queen", u vlasništvu trgovačkog društva iz Čukovca, gdje je podesnim alatom nasilno otvorio vrata na dva poker aparata i jednom juke-box aparatu, vlasništvo TD "Super-star" iz Koprivnice, iz kojih je otuđio neutvrđenu količinu metalnog novca, dok je iz prostora šanka otuđio 34 kutije raznih cigareta, dvije limenke pića "Red-bull", LCD monitor koji se nalazio na registar kasi, kompjuter iz prostora DJ-a i reciver. Nakon toga sa zidnog nosača skinuo je plazma televizor koji je pripremio za odnošenje, ali je odustao od njegovog otuđenja.

Materijalna šteta procjenjuje se na iznos od sedam tisuća kuna, dok će se stvarna šteta utvrditi po zaprimanju odštetnog zahtjeva.

Protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.



Stranica